Начало   За нас   Контакти    
Линия
Онлайн магазин Волена 08
  безплатна доставка
Доставка до Европа
видове продукти
Линия
 
количка 0 стоки / 0 лв        
     

Политика за отказ и връщане на стоки 

     
             
     

Политика за отказ и връщане на стоки по индивидуална заявка на клиента
Всички продукти, с изключение на резервните части, се изработват изцяло по индивидуална заявка на клиента. Те не подлежат на връщане по никакъв повод, с изключение на гаранционен ремонт.
Анулиране на поръчката и каквито и да било промени в спецификацията са валидни само до момента, когато съответната поръчка влезе в производството за изпълнение. До този момент, клиента има право да анулира поръчката, без да плаща неустойки и да му бъдат възстановени всички предварително платени суми.
Ако клиента анулира поръчката след нейното изпълнение, заплаща всички разходи направени до момента на отказа.

Отказ и връщане на резервни части
На основание чл. 55, ал. 1 от ЗЗП, всеки клиент има право да върне поръчаните резервни части, поръчани на shtora.bg в рамките на 14 работни дни, от датата на доставката им.
Преди да върне продукта, е необходимо клиента да се свърже със служител на сайта чрез телефон 0893 389092 или и-мейл info@shtora.bg за уточняване причините и начина на връщане.
За да върне частите, клиента трябва да е запазил оригиналната опаковка на стоката, както и описа на получената от него поръчка. При връщане на търговеца, стоката трябва да бъде вложена в оригиналната си опаковка, с приложен опис.
Връщане на артикули без предварително съгласуване с търговеца няма да бъдат приемани.
Разходите по връщане на отказана стока са за сметка на клиента.