Начало   За нас   Контакти    
img
 
 
ЦЕНИ Мнения и коментари (624) Общи условия Гаранции Доставка Начини на плащане Срокове за изработка Статус на поръчката
 
количка   0 стоки / 0 лв            
 
 
 
 
Вертикални текстилни щори / 89 и 127 мм ширина на лентата    
   
 
 
Вертикални  щори от плат

Вертикалните щори внасят качество и стил в домашната и офис среда, хармонизирайки се със съществуващите мебели и изтънчен маниер на завъртане на вертикалните ленти.
Два елемента се използват за производството на изделието – елегантен алуминиев профил /релса/, който води държачи, на които са окачени самите ленти. Държачите са брънката, която свързва отделните ленти и осъществява тяхното завъртане, като в затворено положение лентите се застъпват една друга.
Завъртането и движението на лентите се осъществява посредством корда в края на щората.
Има 5 различни схеми за събиране на лентите.

Специалните материали, с които са обработени платовете на вертикалните щори отблъскват праха и мазнината, което може да обезпечи дълъг живот на щорите и да съхрани техния отличен външен вид. Ако все пак се появят петна, то те могат да се отстранят с помощта на влажна кърпичка или мек почистващ препарат.
Огромното разнообразие от десени и цветове може да задоволи и най-претенциозните изисквания за уют и стил.

Вертикалните щори са окомплектовани със стандартна бяла алуминиева релса с размери 25 х 45 мм, бели тежести и бял декоративен PVC синджир.

За първи път в България предлагаме още 5 цвята релси – снежно бяла, полиран алуминий, еспресо кафяво, златно шампанско и черен пиано лак.

Четири варианта на тежест за плат и синджир за тежести – бели, бежови, черни и метален синджир. При онлайн поръчка, може да изберете релса, тежести и синджири различни от стандартните.

Екстри >>>

Според ширината на текстилните ленти, предлагаме два модела вертикални щори: с ленти 89 мм и 127 мм
Вертикалните щори с ширина на текстилните ленти 89 мм са предпочитания модел щори. Подходящи са за всякакъв вид помещения.
Щорите с ширина на лентата 127 мм са класическия модел. Те първи навлязоха на пазара, но постепенно заеха второто място по търсене. Препоръчват се при закриване на големи площи.

 
Ако имате корниз/релса/, можете да поръчате само ленти за вертикални щори от плат. / По желание заедно с тежести и свързващи синджирчета за тях/